Bougondisch genieten van natuur, cultuur en culinaire gerechten

U bent momenteel op:

Kamperen en een chaletstacaravan huren aan zee

Kwaliteitscamping aan de Belgische kust


Kustpark Strand Westende heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van luxe chaletstacaravans aan zee. Op een paar 100 meter van zee en strand bieden wij onze gasten een keuze uit drie typen
chaletstacaravans. Wij krijgen daarentegen ook veel vragen over kamperen met eigen kampeermiddel. Soms zijn er families die zowel een chaletstacaravan willen huren als een kampeerplaats. Maar wij ontvangen ook aanvragen voor een vakantie met een eigen caravan, kampeerauto of tent op een camping aan de kust. Beide mogelijkheden zijn aanwezig door onze samenwerking met Kompas Camping Westende.

Kompascamping Westende

De ideale strandcamping van Vlaanderen


Beschikt u over een eigen caravan, kampeerauto of tent en wilt u tijdens uw vakantie de Belgische kust verkennen? De ideale plek om dat te doen is vanuit een camping die halverwege de Vlaamse kustlijn gelegen is. U bezoekt vanaf Kompas Camping Westende eenvoudig de leukste plaatsen aan zee, zoals Oostende en Nieuwpoort. Maar ook de historische kunststad Brugge ligt op slechts een half uurtje rijden.
Kompascamping Westende biedt u ruime kampeerplaatsen met een elektriciteitsaansluiting van 10A. Het is ook mogelijk om een kampeerplaats te huren met een eigen watertappunt. Op het terrein van Kompas Camping Westende zijn vier sanitairgebouwen aanwezig . Er is een winkel met broodservice, een taverne en een frituur. 
 
Kompas Camping Westende beschikt over een ANWB camping erkenning en is door de inspecteurs van de ANWB beoordeeld met een waarderingscijfer van een 8,5. De camping wordt gerekend tot de beste campings van Belgiƫ met een geweldige ligging op loopafstand van het strand en de Noordzee.
Een vakantie aan de Belgische kust betekent een combinatie van zee en strand, leuke badplaatsen, heerlijke gerechten in goede restaurants en veel recreatiemogelijkheden. Wandelen, fietsen, golfen, vissen, lekker relaxen of een combinatie hiervan.  
 
Als u dit jaar gaat kamperen en u zoekt een bijzondere plek niet ver van huis dan is Kompas Camping Westende wellicht de aangename vakantiebestemming waar u naar op zoek was. Voor reserveringen kunt u direct terecht bij Kompas Camping Westende.
 

Combinatie van een chaletstacaravan huren en een kampeerplaats

Samen vakantie vieren op een topcamping aan zee


Het gebeurt steeds vaker dat familie, kennissen en vrienden samen op vakantie gaan. De manier waarop u en uw familie of vrienden hun vakantie willen doorbrengen kan echter van elkaar verschillen. Zo kunnen opa en oma graag met hun eigen caravan op stap willen gaan, terwijl de kinderen en kleinkinderen de voorkeur geven aan het huren van een stacaravan. Of andersom.

Doordat Kustpark Strand Westende bij Kompas Camping Westende ligt bieden wij onze gasten de mogelijkheid om een chaletstacaravan te huren vlakbij een kampeerplaats.
 
Hoe kunt u reserveren:
-         De chaletstacaravan reserveert u via www.kustparkstrandwestende.be
-         De kampeerplaats reserveert u via www.kompascamping.be/westende
 
Bij beide reserveringsformulieren geeft u aan dat de reservatie een combinatie betreft tussen een kampeerplaats en een chaletstacaravan. Daar voegt u de naam en de woonplaats aan toe van de familie waarmee u samen op vakantie gaat. Wij zullen in dat geval onze uiterste best doen om een kampeerplaats in de buurt van de chaletstacaravans voor u vast te leggen.
 
Zo kunt u met elkaar, maar op uw eigen manier, een vakantie doorbrengen op een toplocatie aan zee en strand.