Wat is er te doen op het park?

Kustpark Strand Westende is een ANWB erkende camping die schitterend gelegen is aan de Belgische kust op nog geen kilometer van de duinen, het strand en de zee. De accommodaties van het kustpark liggen op Kompas Camping Westende. Het park is gelegen op 20 minuten rijden van het attractiepark Plopsaland de Panne en het bijbehorende zwemparadijs Plopsaqua. Het vakantiepark kenmerkt zich door zijn zeer gemoedelijke uitstraling waar de gasten genieten van absolute rust.

De camping beschikt over eersteklas voorzieningen zoals een waterspeeltuin, winkel, frituur, binnen- en buitenspeeltuin en is hiermee de perfecte combinatie voor een leuke en ontspannen vakantie aan de Noordzee in België.

Op Kustpark Strand Westende kunt u luxe vier- en zespersoons stacaravans huren voorzien van alle gemakken, zoals een volledig ingerichte keuken, tuinmeubilair en televisie; het stacaravan type Tamaris is tevens uitgerust met gratis wifi. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onbezorgd verblijf.

Naast de uitstekende faciliteiten voor zowel kinderen als volwassenen zijn ook huisdieren op Kustpark Strand Westende welkom. Op het strand waaraan de camping gelegen is, zijn honden het gehele seizoen toegestaan; mits aangelijnd in het absolute hoogseizoen. Geniet samen met uw trouwe viervoeter van een wandeling door de branding van de zee en een heerlijke vakantie op onze camping aan de Belgische kust.

Plattegrond Kustpark Strand Westende