Het laatste jaar stacaravanverhuur

Maak van de gelegenheid gebruik om uw vakantie in 2024 aan de kust door te brengen

Einde stacaravan verhuur in Westende

2024 is het laatste jaar waarin u nog een stacaravan kunt boeken op Kustpark Strand Westende. Als u dit jaar uw vakantie aan de Belgische kust wilt doorbrengen, is dit uw kans. 

Dit is het laatste seizoen voor het huren van onze 4- en 6-persoons stacaravans aan het strand. 

Boek nu uw verblijf in 2024

We atlantic 6 personen 1

Wat zijn mijn opties voor 2025?

U vraagt zich natuurlijk af wat er volgend jaar gaat gebeuren. We hebben twee opties voor u om nog steeds naar de Belgische kust te komen en te genieten van een ontspannen vakantie.

Optie 1: Kom naar Kustpark Nieuwpoort

Kustpark Nieuwpoort ligt direct aan de grote recreatieplas IJzer, op minder dan 10 minuten rijden van Kustpark Strand Westende. Hier kunt u zeilen, vissen, kajakken of surfen. Het strand is iets verder weg, maar u kunt hier nog steeds dat kustgevoel krijgen.

Er zijn drie verschillende types stacaravans voor 4 of 6 personen bij Nieuwpoort. Perfect als u niet van kamperen houdt.

Kustpark Nieuwpoort ontdekken

Optie 2: Kies voor een kampeervakantie

Kamperen is altijd een leuk alternatief aan de kust. Op Kustpark Westende heeft u ook de mogelijkheid om een kampeerplaats te reserveren. Dit is bij Kompas Camping Westende. U bent van harte welkom met uw tent, caravan of camper. Ervaar de pure natuur en geniet op uw kampeerplaats van de frisse zeebries die rond uw neus waait.

Voor kamperen kunt u boeken via BestCamp of ons contacteren op +3250580486. We bieden u de keuze uit 7 verschillende kampeerplaatsen.