Ontdek de Belgische kust

Is het een dagje geen strandweer of heeft u gewoon zin om er eens lekker op uit te trekken vanaf Kustpark Strand Westende? Dat kan, want er is genoeg te doen en te zien in de omgeving van de camping.

Naast de duinen, het strand en de zee, die op nog geen kilometer van de camping gelegen zijn, is er genoeg te doen in de directe omgeving. Een bezoek aan het attractiepark Plopsaland de Panne en het zwemparadijs Plopsaqua is iets wat onze gasten graag doen. Daarnaast mag een dagje uit naar de historische stad Brugge, op zo'n 40 kilometer van de camping, zeker niet ontbreken. Echter zijn ook de dichterbij gelegen plaatsen, Oostende, Diksmuide en Nieuwpoort een dagje uit meer dan waard.

In de omgeving liggen diverse historische & toeristische attracties. Denk hierbij aan Raversyde Atlantikwall, Fort Napoleon, Westfront in Nieuwpoort en de Dodengang.

Attracties

Attracties

Of u nu op zoek bent naar een leuk attractiepark zoals Plopsaland, een beetje cultuur of vermaak voor kinderen... Het is er allemaal in Westende en omgeving.
Steden en dorpen

Steden en dorpen

Bezoek het authentieke Brugge of slenter over de boulevard in Westende. Ook Oostende en Nieuwpoort met de haven zijn bruisende badplaatsen.
Wandelen en fietsen

Wandelen en fietsen

In de omgeving van Kustpark Strand Westende maakt u prachtige fietstochten langs de kust of door de polders. Ook vanaf de camping wandelt u gemakkelijk de omgeving in.

Binnenactiviteiten

Binnenactiviteiten

Ook aan zee schijnt niet altijd de zon. Maar wat regenachtige dagen kunnen ook voor ontspanning zorgen. Van binnenzwembad, indoorspeeltuin tot aan een museum of bierbrouwerij.
Vakantie met de hond

Vakantie met de hond

In onze accommodaties zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Kom dus samen met uw trouwe viervoeter op vakantie aan de Belgische kust. Bekijk ook wanneer en waar u het strand op kan.
Restaurants aan zee

Restaurants aan zee

In de nabij gelegen badplaatsen, zoals Oostende en Westende-Middelkerke, heeft u een uitgebreide keuze aan restaurants. Hier kunt u genieten van een diner of lunch in een restaurant aan de Belgische kust. Maak de maaltijd compleet met één van de heerlijke Belgische bieren of laat u adviseren over een goede fles wijn.
Gezellige terrassen aan zee

Gezellige terrassen aan zee

Nabij Kustpark Strand Westende kunt u heerlijk flaneren over de boulevard. Over de kilometerslange boulevard van Westende-Middelkerke maakt u een mooie wandeling en kunt u relaxen op één van de terrassen. Hier vindt u ook leuke winkeltjes en lekkere ijssalons. Maak een mooie strandwandeling en beleef de zonsondergang!