Binnenactiviteiten

In de buurt van Kustpark Strand Westende, Westende en Middelkerke zijn er tal van leuke binnenactiviteiten en indoor activiteiten te beleven, ongeacht het weer. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of educatie, er is voor elk wat wils.

In de stacaravan binnen zitten hoeft dus niet! Ga lekker een dagje naar een binnenzwembad of neem de kids mee naar een indoorspeeltuin. Voor de cultuurliefhebbers zijn er diverse musea te vinden in Westende en omgeving.

Wat te doen in Westende bij slecht weer?

Vita Krokodiel

Vita Krokodiel

op 10 minuten rijden

Een overdekt zwembad met o.a. een 25m bad, een 60m lange glijbaan, waterattracties, een sauna en een bubbelbad.
De Kegel X-Treme

De Kegel X-Treme

Op 15 minuten fietsen

Geniet van een potje bowlen op de moderne banen en daag elkaar uit voor een competitie. Ook karten, lasergame, minigolf en een escape room is hier een leuke binnenactiviteit!
Mu.Zee

Mu.Zee

op 25 minuten rijden

Vroeger een warenhuis, nu een museum met moderne kunst. De enige plek in de wereld met hedendaagse kunst in België van 1880 tot nu bevindt zich in Oostende.
Navigo Museum

Navigo Museum

op 20 minuten rijden

Ontdek de tradities en evolutie van de visserijsector en leer over het leven van vissers in het verleden. Het museum biedt interactieve tentoonstellingen en interessante artefacten.
Bierbrouwerij Jus de Mer

Bierbrouwerij Jus de Mer

Op 5 minuten rijden

De saus van de zee... Maak kennis met de biertjes van deze brouwerij in Middelkerke. Tijdens een rondleiding komt u meer te weten van de ambachtelijk gebrouwen Belgische bieren.