Vakantiepark aan zee

Een vakantiepark aan zee betekent rust, ruimte, gezelligheid en natuurlijk de zee altijd in de buurt. Bij Kustpark Strand Westende geniet u van een heerlijke vakantie aan de kust. Het park bevindt zich namelijk op nog geen 10 minuten loopafstand van het strand. Met een waterspeeltuin, overdekte speeltuin, sportvelden horeca en nog veel meer is dit een heerlijke plek voor het hele gezin. Komt u genieten?

Vakantiepark aan zee: puur genieten

Stelt u zich eens voor: na een heerlijke nachtrust in uw luxe stacaravan haalt u een zak verse broodjes bij de campingwinkel om vervolgens heerlijk te ontbijten op uw eigen terras. Terwijl u in de ochtendzon geniet van de verse broodjes en een heerlijk bakje koffie voelt u de zachte verkoelende zeewind op komen zetten. Na een heerlijk ontspannen ontbijt staan de kids te springen om een heerlijke verfrissende ochtendduik in de zee te nemen. Met de handdoek onder de arm en de strandtas vol loopt u samen met het hele gezin op uw gemak naar het strand waar u vervolgens geniet van een heerlijke dag aan zee.

Het zou zomaar een willekeurige ochtend kunnen zijn op ons vakantiepark aan zee. Aan de Belgische kust, in het schitterende Westende vindt u ons kindvriendelijke vakantiepark aan zee. Slechts 10 minuten verwijderd van het strand geniet u van een geweldige vakantie in een van onze schitterende stacaravans. 

Vakantie reserveren

vakantiepark aan zee

Stacaravan Belgische kust

Wanneer u op zoek bent naar een stacaravan aan de Belgische kust, dan bent u bij ons vakantiepark aan zee op het juiste adres. Komt u in klein gezelschap of neemt u het hele gezin mee? Voor elke vakantieganger bieden we een prettig verblijf op ons park. We verhuren namelijk luxe stacaravans voor 4 tot 6 personen. Met 4 verschillende type stacaravans bieden we voor elk gezin een prettig verblijf.

Luxe stacaravans voor een ontspannen verblijf

Verschillende types, maar elk compleet ingericht met alle benodigdheden voor een heerlijk verblijf. Zo is uw stacaravan uitgerust met een complete keuken, terras met tuinmeubilair, prettige badkamer, comfortabele slaapkamers en televisie. Neemt u de hond mee op vakantie? Huisdieren zijn meer dan welkom op ons vakantiepark aan zee!

Ontdek onze accommodaties

Vakantiepark aan zee voor het hele gezin

De kinderen zullen een heerlijke tijd ervaren op ons vakantiepark aan zee. Natuurlijk is het strand op 10 minuten loopafstand al een genoeg voor een vakantie met kinderen. Maar daarnaast is er ook ontzettend veel te doen op ons vakantiepark aan zee.

Ontdek de faciliteiten

vakantiepark aan zee met kinderen

Een geweldige plek voor kinderen

Zo kunnen de kids heerlijk ravotten in onze waterspeeltuin. Waar tal van fonteinen, wateremmers en waterstralen zorgen voor heerlijke verkoeling. Ouders kunnen lekker languit op het omliggende grasveld. Daarnaast kunnen de kinderen lekker spelen op de sportvelden met speeltoestellen. Een dagje wat minder weer? Dan is het overdekte speeltuin de plek waar volop activiteiten worden georganiseerd. Van tafeltennissen tot knutselen met het animatieteam. 

Faciliteiten voor een heerlijk verblijf

Voor het hele gezin zijn er faciliteiten die een ontspannen verblijf garanderen. Zo is er een winkel met alle dagelijkste benodigdheden, kunt u een frietje halen wanneer u geen zin heeft om te koken en drinkt u gezellig een borrel bij Taverne De Piete op ons vakantiepark aan zee. Daarnaast kunt u gebruik maken van internet op ons park. Tegen een kleine vergoeding krijgt u toegang tot onze wifi. Wil je ten slotte de geweldige omgeving induiken? Huur dan een fiets en maak een schitterende tocht langs de kust van Westende

Komt u genieten?

Kunt u niet wachten om te genieten van een geweldige vakantie aan de kust? Reserveer dan alvast uw plekje op ons vakantiepark aan zee.

In 2024 zijn wij geopend van vrijdag 22 maart 2024 tot maandag 4 november 2024 (tevens het laatste jaar).

Vakantie reserveren