Vakantiepark Belgische kust

Ben je op zoek naar de ideale vakantiebestemming aan de Belgische kust? Zoek niet verder! Vakantiepark Kustpark Strand Westende biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en onvergetelijke vakantie aan zee.

Bekijk accommodaties

Verveel je nooit

Bij Kustpark Westende komt u niet aan verveling toe, het brede aanbod aan voorzieningen zorgen dat u altijd wat te doen zult hebben. Bent u een echte sportliefhebber of geniet u liever van een wijntje op het terras? Wij hebben voor ieder wat wils.

Sport en spel

U en uw kinderen kunnen eindeloos spelen bij de verschillende sport en spelvelden. De speeltoestellen zijn omringd door zand. Ook is er een Volleybalveld, (mini)voetbalveld en jeu de boules baan. Wie daagt u uit?

Waterpret

Voor de kinderen is het natuurlijk heerlijk om af te koelen in de hitte. Bij Kustpark Westende kunnen zij op een waterplein van maar liefst 120m² genieten van fonteinen, wateremmers en speelse waterstralen. De openingstijden van het waterplein wisselen gedurdende het seizoen.

Taverne De Piete

Wanneer de kinderen aan het spelen zijn is het natuurlijk voor u tijd om een lekker drankje te doen aan de bar of op het terras. De Piete heeft heerlijk Belgisch speciaalbier waardoor het vakantiegevoel echt binnenkomt. De openingstijden van de taverne wisselen ook door het seizoen heen.

kustpark westende vakantiepark belgische kust horeca

Eetgelegenheid

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij onze eigen campingwinkel. Hier worden iedere dag verschillende soorten versgebakken broodjes verkocht. Zo begint u elke ochtend als een echte vakantieganger.
Wanneer u eens geen zin heeft om te koken of gewoon trek heeft in een snack, is de frituur een perfecte oplossing. Hier kunt u genieten van echte Vlaamse friet of andere lekkere snacks.

Ontdek alle faciliteiten

Avontuur aan de Belgische kust

Wat is een vakantie aan de Belgische kust nou zonder watersport? Precies, helemaal niks. Vanaf de het vakantiepark loopt u zo naar het strand, waar u meerdere watersporten kunt beoefenen.

watersportcentrum westende vakantiepark belgische kust

Trotseer de zee

Kanoën wordt altijd gezien als een riviersport, maar bij Westende bewijzen wij het tegendeel! Het is totaal niet te vergelijken met kanoën op een rivier, dus gooi elke ervaring die u heeft maar overboort. De golven zullen je een nieuwe uitdaging geven wanneer u de branding de baas probeert te blijven.

Surfclub de Kwinte

Het watersportcentrum bij Westende biedt de gelegenheid om alle watersporten te beoefenen. Denk aan windsurfen, golfsurfen, strandzeilen en zeerafting. Heeft u geen ervaring? Meld u dan aan voor een lesdag! Het is ook mogelijk om louter materiaal te huren. Het watersportcentrum is geopend vanaf de paasvakantie tot en met september in de weekenden. In juli en augustus is het watersportcentrum iedere dag geopend.

Ontdek watersporten

Ruime stacaravans

Tijdens uw vakantie aan de Belgische kust zult u vooral buiten de deur zijn. Maar het is natuurlijk ook fijn om terug te vallen op een comfortabele plek. De vier soorten stacaravans van Kustpark Westende zijn extra ruim ingedeeld zodat u ook heerlijk kunt ontspannen tijdens uw vakantie. Of u nu met 4 of 6 personen op vakantie bent, Kustpark Westende heeft plek voor u

Welke past bij u?

  • Stacaravan Oakley (4 personen) 
  • Stacaravan Flores (6 personen)
  • Stacaravan Tamaris (6 personen)
  • Stavaravan Atlantis (6 personen)

Boek uw stacaravan

Hondvriendelijk vakantiepark aan de Belgische kust

Is uw hond thuis achterlaten niks voor u? Neem tot wel 2 huisdieren mee!

Met wel 100km aan wandelpaden om te ontdekken, eindeloze stranden om over te rennen en welkom in elke accommodatie, is uw hond meer dan welkom bij ons.

Lees meer