Uw verblijf met Vakantieveilingen

Voordelig een Vakantieveilingen bon gescoord? Hier kunt u hem verzilveren! Boek nu met € 100,- korting een fantastisch verblijf in een van onze stacaravans op Kustpark Strand Westende.

Voer uw kortingscode in

Ontdek nu extra voordelig de geweldige vakantiemogelijkheden.

Voordeel met Vakantieveilingen

Ontdek nu extra voordelig de fantastische vakantiemogelijkheden van Kustpark Strand Westende. Gelegen aan de kust, biedt ons park een gezellige sfeer en uitstekende voorzieningen voor het hele gezin. Ideaal voor een midweek, weekendje weg of een langere vakantie.

U ontvangt €100,- korting op de totaalprijs van een volledig ingerichte luxe stacaravan op ons park. Onze stacaravans zijn van alle gemakken voorzien en bieden comfortabel verblijf voor u en uw gezelschap. Bovendien vindt u op ons park een scala aan recreatiemogelijkheden en uitstekende faciliteiten om uw vakantie aan de Belgische kust compleet te maken.

Voorwaarden

  • Geldig op een verblijf in de volgende periodes: 01-04-2024 tot 08-05-2024, 12-05-2024 tot 17-05-2024, 20-05-2024 tot 01-07-2024, 01-09-2024 tot 04-11-2024. De Vakantieveilingen korting is dus niet geldig in het Hemelvaart- en Pinksterweekend alsmede in het hoogseizoen.
  • Alleen voor nieuwe reserveringen en kan niet achteraf aan een reeds bestaande reservering worden toegevoegd; niet cumuleerbaar en niet in combinatie met andere kortingen/aanbiedingen, spaarprogramma’s, acties of arrangementen.
  • Uitbetaling in contanten of vergoeding anderszins is niet mogelijk.
  • De beschikbaarheid van een huuraccommodatie voor deze korting kan per type en/of aankomstdatum verschillen en is beperkt.

Reserveren met Vakantieveilingen korting

U doorloopt de volgende stappen om een reservering te maken:

  1. Voer hierboven de actiecode in die u heeft ontvangen via de gewonnen veiling op Vakantieveilingen.
  2. U kunt nu de gewenste accommodatie en periode kiezen. De korting wordt automatisch berekend in het prijsoverzicht (let op: elke code is uniek en kan dus maar één keer ingevoerd worden. Voer deze dus alleen in op het moment dat u zeker weet dat u reserveren gaat).
  3. In de volgende stap geeft u uw gegevens in en kunt u vervolgens de reservering definitief maken.
  4. Na het maken van de reservering ontvangt u per e-mail de reserveringsbevestiging met hierin onder andere de aankomst/vertrektijden, adresgegevens en betalingsgegevens.