Voorzieningen

Zowel op Kustpark Strand Westende als in de gezellige badplaats zelf vindt u barretjes en restaurants om lekker buiten de deur te eten of een drankje drinken. Geen zin om te koken? U hoeft de camping niet af voor een heerlijke maaltijd!

Waterspeeltuin

Waterspeeltuin

Heerlijk spelen met het water doen de kinderen in de waterspeeltuin op de camping. Het waterpleintje van 120m² met fonteinen, wateremmers en ludieke waterstralen zorgt voor voldoende verkoeling in de zomer. De openingstijden wisselen gedurende het seizoen.
Sport- en speelvelden

Sport- en speelvelden

Uw kinderen kunnen spelen in de verschillende speeltuinen of sporten beoefenen op de sportvelden. De speeltoestellen zijn omgeven met zand. Tevens is er een volleybalveld, minivoetbal en jeu de boules terrein.
BAS. Grill & Terrace

BAS. Grill & Terrace

Nieuw in 2024! Bij BAS. bent u aan het juiste adres om een hapje of drankje te nuttigen. Heerlijke vis- en vleesgerechten van de grill of een lunch. Bij lekker weer geniet u op het terras op het binnenplein van een Belgisch speciaalbiertje. De openingstijden wisselen gedurende het seizoen.

Winkel en broodjes

Winkel en broodjes

In de winkel kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Hier worden iedere dag verschillende soorten versgebakken broodjes verkocht. Wat is er lekkerder dat uw vakantie beginnen met een vers stokbrood, een gesneden brood of croissantjes?
Frituur

Frituur

Heeft u zin in Vlaamse friet of een snack? Bij de frituur kunt u overheerlijke knapperige frieten bestellen, diverse snacks met sauzen en natuurlijk softdrinks. Ideaal wanneer u een avondje geen zin hebt in koken. De openingstijden wisselen gedurende het seizoen.
Airtrampoline

Airtrampoline

Schoenen uit en springen maar! Kinderen zijn dol op trampolines. Op Kustpark Strand Westende kunnen uw kinderen veel springplezier beleven. De trampoline is gelegen naast de recreatieruimte. Wie kan het hoogste springen?
BestCamp receptie

BestCamp receptie

Als Kustpark gelegen op de Kompas-camping, hebben wij een eigen receptie. Deze vindt u op de camping na de slagboom. Bekijk de plattegrond (via het menu) om te zien waar u precies kunt inchecken vanaf 16:00 uur en de sleutel van uw accommodatie kunt ophalen. Bert en Astrid verwelkomen u!

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Wilt u de omgeving van de camping verkennen met de fiets? De fietsverhuur (per dag) is bij de receptie van Kompas Camping. U heeft de keuze uit standaard dames- en herenfietsen, elektrische fietsen en kinderfietsen. Vraag bij de receptie ook voor fietsroutes.
Wifi

Wifi

Op Kustpark Strand Westende kunt u tijdens uw vakantie gebruik maken van Internet. Hierdoor blijft u van alles op de hoogte en kunt u met iedereen contact houden.